De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Woningcorporatie op zoek naar nieuwe directeur-bestuurder

Directeur vertrekt bij Woonplus

Directeur vertrekt bij Woonplus

SCHIEDAM - Woonplus en Bob Venhuizen hebben besloten dat Bob Venhuizen met ingang van 1 juni 2019 zijn functie als directeur-bestuurder neerlegt. Bob Venhuizen is in december 2000 bij Woonplus in dienst gekomen en sinds 2009 het gezicht van de Schiedamse woningcorporatie.

Woonplus staat op een kruispunt met nieuwe grote uitdagingen. Met name vraagstukken omtrent stedelijke vernieuwing, de verduurzaming van het bezit, blijven zorgen voor betaalbare woonlasten voor de huurders en het verder vormgeven aan een ambitieuze en leergierige organisatie. Waarom dit moment om het afscheid aan te kondigen? Venhuizen: “Activiteiten en uitdagingen omarm ik met 200% inzet; ik kan niet iets half doen. Alleen heb ik 45 jaar lang roofbouw gepleegd op mijn lichaam. De combinatie privé en werk is voor mij met mijn werkethiek niet meer mogelijk. Ik heb er negen jaar vol aan getrokken; het is nu tijd voor een nieuwe directeur-bestuurder om het stokje over te nemen.”   

Op zoek naar nieuwe bestuurder
Woonplus gaat op zoek naar een nieuwe verbindende en samenwerkingsgerichte directeur-bestuurder. Hans van der Vlist, voorzitter Raad van Commissarissen: “Met veel energie en kunde heeft Bob Venhuizen Woonplus verder gebracht en staat er nu een stabiele organisatie. Wij zijn trots op de resultaten. Wij hebben gezamenlijk besloten om per 1 juni 2019 de functie open te stellen voor een nieuwe bestuurder. We gaan dus nu op zoek naar een nieuwe kandidaat die de uitdagingen van deze stad en van Woonplus gaat oppakken”.

Zie hier het interview dat Jan Willem de Boer van JW TV had met de vertrekkende directeur.  

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: