De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Frankelandgroep 'Beste Werkgever'

Frankelandgroep 'Beste Werkgever'

SCHIEDAM - Vanochtend zijn door onderzoeksbureau Effectory in de Kromhouthal in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt van het Beste Werkgeversonderzoek 2017. De Frankelandgroep is, net zoals vorig jaar, uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie ‘Verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg’.

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden 636.978 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2017-2018’ noemen. 

"Met een totaalcijfer van 8,9 scoorden de medewerkers van de Frankelandgroep op alle onderzochte thema’s ver boven het landelijk gemiddelde. Met name trots op organisatie (9,3), gewaardeerd door organisatie (8,9), vertrouwen in leiding (8,9) en vertrouwen in toekomst organisatie (9,2) scoorden hoog", zo meldt de Frankelandgroep trots.

Branche

Winnaars 2017-2018

Profit

Bouwinvest, Goedhart Bouwbeheer, Interfood Holding, Rijk Zwaan, Talen Vastgoedonderhoud, URENCO & Wortell

Non-Profit

Deltion College, Gemeente Peel en Maas, International School of Amsterdam, Provincie Groningen, Waterschap Hunze en Aa’s, Woonstichting ‘thuis & VPRO

Zorg

Bevolkingsonderzoek Zuid, Deventer Ziekenhuis, Frankelandgroep, Geriant & Stichting SIG


Op de foto alle winnende werkgevers hedenmorgen op een rij en in de bloemen gezet

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: