De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Locatie Rotterdam

Gezocht: medewerker volmacht voor HDI

Gezocht: medewerker volmacht voor HDI

ROTTERDAM - Bij de afdeling Sales, Marketing & Communicatie van HDI is wegens interne doorstroming van de huidige medewerker Volmachten de behoefte aan een nieuwe collega ontstaan. ReFlex Personeel is op zoek naar kandidaten voor deze functie met standplaats Rotterdam. Als je kandidaat bent of iemand kent die voor deze functie in aanmerking zou kunnen komen, horen wij dat graag. Reacties daartoe aan het adres van Jan Schrijver, jan@reflexpersoneel.nl

Als zakelijke schadeverzekeraar voorziet HDI in de behoeften van industriële en zakelijke klanten met verzekeringsoplossingen op maat. Onze dienstverlening omvat uitgebreide advisering over risicobeheer en schadepreventie en snelle, professionele schadebehandeling. Naast HDI’s prominente positie in de Duitse en Europese markt, zijn wij actief in meer dan 130 landen middels eigen nationale kantoren, dochterondernemingen, branchegenoten en netwerkpartners. Daardoor kunnen wij onze klanten op nationaal niveau verzekeringen bieden voor mondiale bedrijfsactiviteiten. De bestaande dienstverlening en verzekeringen kunnen worden uitgebreid naar de wereldwijde vestigingen van onze klanten.  HDI is onderdeel van de Talanx Group en is verantwoordelijk voor de Industrial Lines Divisie binnen deze groep. In de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam zijn ca. 300 mensen werkzaam, waarvan het grootste deel in Rotterdam. We vinden een stimulerende, collegiale werksfeer belangrijk en hebben een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Functie-omschrijving
Als medewerker Volmachten maak je onderdeel uit van het Salesteam en ondersteun je de Specialist Volmachten bij het aangaan van nieuwe Volmachtenovereenkomsten en het beoordelen en verlengen van Pool- en Faciliteitsaanvragen. Je onderhoudt verder zelfstandig contacten met MarketScan en Volmachtbeheer over periodieke uitwisseling van (financiële) gegevens met HDI. Je draagt zorg voor de opbouw en het bijhouden van volledige digitale dossiers van volmachten. Verder zorg je voor monitoring en het jaarlijks auditen van de Volmachten en ben je aanspreekpunt voor Volmachten en (verzekeringstechnische) afdelingen binnen HDI. 

Functie-eisen
• In het bezit van een hbo-diploma of aantoonbaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij een verzekeringsmaatschappij (voorkeur) of gevolmachtigd agent. 
• In het bezit van Wft-Basis en Wft-Schade Zakelijk, dan wel bereid zijn deze te behalen. 
• Bij voorkeur ervaring in het werken met de modules VRA en CHV van het softwarepakket van MarketScan (zowel MS Tunnel als MS Portaal). 
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels 
. Bekend met het werken met MS Office en dan met name Outlook (gedeelde mailbox) en Excel spreadsheets. 
• Commerciële, proactieve en ondernemende instelling. 
• Punctueel en analytisch vermogen. 
• Resultaatgericht en goed zelfstandig kunnen werken. 

Arbeidsvoorwaarden
Aan deze uitdagende en afwisselende functie in een dynamische omgeving is een goed salaris gekoppeld. Bovendien bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, zowel op vakgebied als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Interesse? Stuur dan je cv naar Jan Schrijver van ReFlex Personeel. Je krijgt van hem binnen een werkdag een reactie. Je kunt ook reageren via de website van Reflex Personeel.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: