De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuw design flessen De Kuyper

Nieuw design flessen De Kuyper

SCHIEDAM - De cocktail- en likeurflessen van De Kuyper Royal Distillers worden voorzien van een nieuw design. Een strak ontwerp voor de ‘essential’ likeuren én een kleurrijke variant voor de ‘variation’ cocktaillikeuren.

Met de nieuwe uitstraling van de flessen onderstreept De Kuyper het verschil tussen de ‘essential’ likeuren, die als ingrediënt dienen voor de wereldwijd bekende cocktails én de likeuren waarmee gevarieerd kan worden om de cocktail een ander smaakje te geven. De vormgeving verwijst naar ‘Het hart en anker van de cocktail’. “We gaan uit van de behoefte van de cocktailliefhebber, in plaats van ons eigen product centraal te zetten” aldus Mark de Witte, CEO van De Kuyper Royal Distillers. De lancering van het nieuwe design is een perfect moment om nog twee likeuren aan de range toe te voegen: De Kuyper Pineapple en De Kuyper Peach. De eerste exemplaren van de flessen met het nieuwe uiterlijk zijn vanaf deze zomer in de Nederlandse slijterijen en bars verkrijgbaar. 

De Kuyper Royal Distillers
De Kuyper Royal Distillers BV is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1695. Met de bekende De Kuyper cocktaillikeuren, Peachtree, Rutte Gin en Jenever, Mandarine Napoleon, Warninks en Dropshot in het portfolio, is De Kuyper naar eigen zeggen wereldwijd marktleider in range likeuren. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen. De visie 'Own the cocktail' heeft inmiddels globale bekendheid. De Kuyper verkoopt naast de eigen merken ook agentschap-merken zoals het portfolio van Jim Beam, Don Q rum, Russian Standard vodka, Zubrowka vodka, no3 Gin, Chartreuse en Sierra Tequila op de Nederlandse markt. De Kuyper Royal Distillers heeft distilleerderijen in Schiedam en Dordrecht en produceert cream-dranken in Middelharnis.
 

 

Neem een gratis abonnement op De Schiedammer Online... Hoe je dat doet? Door ons te volgen op Facebook. We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over bedrijfsnieuws in Schiedam goed volgen. Help ons groeien door jouw like. Bij voorbaat onze dank. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: