De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe eigenaar Partí notenwinkels

Nieuwe eigenaar Partí notenwinkels

SCHIEDAM - De Partí notenwinkels aan de Nieuwe Passage 32 (bij de ingang Hoogstraat) en in het winkelcentrum Spaland (Hof van Spaland 59) zijn per vandaag 1 juli overgegaan in andere handen.

John van Buuren startte ooit zijn notenwinkel - waar eveneens andere lekkernijen als chocolade en ook koffie worden verkocht -  achter aan de Hoogstraat. Later rukte hij op naar de voorkant van de Hoogstraat, bij de ingang van de Nieuwe Passage. Ook in winkelcentrum Spaland is de notenwinkel al vele jaren gevestigd, schuin tegenover de ingang van AH. John van Buuren zette zich vele jaren actief in voor de winkeliersvereniging van de Nieuwe Passage.

De notenwinkels zijn per heden in andere handen overgegaan. René van Tilborg is nu de uitbater. René heeft ruime ervaring in de detailhandel. Hij is eigenaar van de Partí winkel in Naaldwijk. Hij is reeds goed ingevoerd in de Schiedamse detailhandel; zijn ouders dreven vroeger de bekende sportzaak Van Tilborg op de Hoogstraat, waarin hij werkzaam is geweest.

Foto door Louise Melchers

1 commentaar(en) op artikel "Nieuwe eigenaar Partí notenwinkels"

Ik hoop echt dat de dames die er nu staan mogen blijven. Want dat zijn toppers. En de kwaliteit ook het zelfde blijft.

Door: karin Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: