De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ondernemershuis op de Hoogstraat

Ondernemershuis op de Hoogstraat

SCHIEDAM - Woensdag 4 april aanstaande rond 17.30 uur opent wethouder Marcel Houtkamp samen met stichting SHOP en ondernemer Peter Grundlehner van Zavor Coffee Experience de SHOPwinkel op Hoogstraat 140-142. 

De SHOPwinkel is een ondernemershuis, een informatiepunt voor zittende en nieuwe ondernemers in de Schiedamse binnenstad. In de SHOPwinkel wordt gewerkt aan de revitalisering van de binnenstad en staat ondernemen centraal. Het is een (door Schiedamse ondernemers) mooi ingerichte en laagdrempelige plek waar ook netwerkbijeenkomsten, workshops en vergaderingen gehouden kunnen worden.

De SHOPwinkel op Hoogstraat 140 - 142 is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Het centrummanagement, de Rabobank, D&S groep en de gemeente Schiedam werken hier samen vanuit hun eigen rol, expertise en verantwoordelijkheid. Je kunt er binnenlopen voor vragen of inspiratie, voor advies of ideeën.

Over SHOP
SHOP is de afkorting van Schiedamsch Historisch Ondernemers Platform. SHOP is een samenwerkingsverband. Het verbindt ondernemers, vastgoedeigenaren, makelaars, bewoners, centrummanagement, banken, gemeente en andere initiatiefnemers in de Schiedamse binnenstad. Binnen de SHOPwinkel werken vier partijen samen: centrummanagement, Rabobank, D&S groep en gemeente Schiedam.

Bron foto Google Maps

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: