De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Onder de Boompjes en De Kuyper openen deuren

Op excursie naar distillateurs

Op excursie naar distillateurs

SCHIEDAM - Met de twee nieuwe Distillers Specials, ontwikkeld door Stichting Promotie Schiedam (SPS/S’DAM), openen Onder de Boompjes en Koninklijke De Kuyper hun deuren voor consumenten. De eerste data van de nieuwe specials zijn nu bekend. Deelname aan een Distiller Special kost € 30,- per persoon.  

In Distillers Special 'Onder de Boompjes' komen authenticiteit, ambacht en vernieuwing samen. Deelnemers bezoeken de branderijen van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam en Distilleerderij Onder de Boompjes. Deze laatste is de op één na de oudste distilleerderij van Nederland, die blijft vernieuwen. De plek waar Sylvius Gin, Gin & Jonnie en een paar hele mooie jenevers worden gemaakt. Het ruikt er naar verse, natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in de jenevers en gin. Tijdens de Distillers Special kunnen bezoekers zien hoe het distillaat in huis gestookt en gebotteld wordt. 

Voor fijnproevers die van likeur houden in combinatie met koffie of thee is er de Distillers Special 'Koninklijke De Kuyper'. Met dit arrangement is het voor het eerst dat Koninklijke De Kuyper de deuren opent voor consumenten. Na het bezoek aan de distilleerderij gaan deelnemers op reis in de wereld van koffie of thee bij Zavor Coffee Experience met diverse brands van Koninklijke De Kuyper.

Data Distillers Special: Onder de Boompjes (adres Buitenhavenweg 132, 3113 BE Schiedam)
-    Vrijdag 26 oktober
-    Vrijdag 23 november
-    Vrijdag 14 december

Data Distillers Special: Koninklijke De Kuyper (adres Buitenhavenweg 98, 3113 BE Schiedam)
-    Donderdag 15 november
-    Donderdag 13 december
-    Donderdag 31 januari
-    Donderdag 14 februari

De Distillers Specials zijn te boeken op https://www.sdam.nl/tours

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker