De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Restaurant Semazen officieel open

Restaurant Semazen officieel open

SCHIEDAM - Restaurant Semazen aan de Parkweg 369 in Schiedam opende vorig jaar januari zijn deuren. Aanstaande zaterdag 12 januari is het van 14.00 tot 17.00 uur zowel de officiële opening als de viering van het feit dat het restaurant inmiddels een jaar draait.

"Doordat we nu een jaar open zijn, hebben we onze producten en menu's steeds beter op de klanten kunnen aanpassen. Ook hebben we onlangs een logo in gebruik genomen. We vonden het dus hoog tijd voor de officiële opening, en wat is er leuker om dat dan met je eerste verjaardag te combineren?", zegt Mehmet Tunc, één van de twee eigenaren van het restaurant.

Je kunt er elke avond aan je eigen tafel grillen voor een all inclusive prijs. Twee uur kost 24,95 per persoon. In het weekend is het ook mogelijk om voor het lopend buffet te kiezen (19,95 per volwassene). In de ochtend en rond lunchtijd kan er van een lopend buffet worden genoten voor een prijs van 9,95 per volwassene. Voor kinderen gelden gereduceerde prijzen. Ook à la carte eten behoort tot de mogelijkheden. Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes. Het restaurant schenkt uitsluitend non-alcoholische dranken. 

"Zoals je bij Semazen grillt, grill je nergens. Tijdens het diner komt er een wereld aan smaken aan je tafel voorbij, het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken. Leg een heerlijk visje of wat vlees op de grillplaat en het kokkerellen kan beginnen. Ga je liever voor vegetarisch met overheerlijke gegrilde groentes? Ook dat is mogelijk bij Semazen, net als alle andere bijgerechten, warme en koude tapas. Restaurant Semazen heeft een Mediterraanse menukaart uitgebreid met overheerlijke pide’s. Semazen heeft ook een zeer uitgebreide open buffet ontbijt en verheugt zich om Schiedammers de culinaire tijd van hun leven te kunnen bieden", zo schrijft het restaurant zelf. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: