De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gerben de Bruijn neemt de winkel over

Ruud Aret zegt dag tegen Post Scriptum

Ruud Aret zegt dag tegen Post Scriptum

SCHIEDAM - Per 1 januari dragen Ruud en Anja Aret van boekhandel Post Scriptum in Winkelcentrum Spaland het stokje over aan Gerben de Bruijn. Zaterdag 29 december staan ze voor de laatste keer in de winkel.

Ruud zit al jarenlang in het boekenvak. Eind 1980 trad hij in dienst van Mercurius b.v. en vanaf 1 juni 2001 namen Ruud en Anja samen de boekhandel over. Ze kijken terug op een mooie tijd, die ze nog lang zullen koesteren. Ter gelegenheid van de afsluiting van zijn carrière als boekhandelaar, schreef Ruud de bundel 'Nou, dag dan' over zijn jeugd en eerste kennismaking met boeken, over herinneringen en over anekdotes uit het vak. Verhalen geschreven met liefde voor het vak, maar vooral met veel liefde over en voor mensen die Ruud en Anja in hun winkel mochten ontvangen.

Op 29 december tussen 16.00 - 18.00 nemen Ruud en Anja graag met een hapje en een drankje afscheid in aanwezigheid van familie, vrienden, klanten en relaties. Ook ligt er een gastenboek klaar waarin een ieder zijn eigen anekdotes kan schrijven. Ze dragen de winkel met een gerust hart over aan Gerben de Bruijn die natuurlijk geen onbekende in de boekwinkel is. Hij werkt er al sinds 2004 en vele klanten lezen ook graag zijn boekrecensies.

'Nou, dag dan' van Ruud Aret is vanaf zaterdag 8 december bij Post Scriptum te koop voor € 10,--.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf jij goed op de hoogte van het nieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

1 commentaar(en) op artikel "Ruud Aret zegt dag tegen Post Scriptum"

ruud en anja.,nog bedankt voor mijn prachtige boek dat ik via jullie kon kopen en de leuke atentie daarbij,iedere dag is het nog een feestje.,nog hele fijne jaren het gaat jullie goed en je afscheidsboekje kom ik vast kopen,over schiedam blijf ik door de kids wl op de hoogte

groeten anca

Door: anca waque-claus Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker