De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vacature bij Telemarketing Management Services Schiedam B.V.

TMSS zoekt commerciële winnaars

TMSS zoekt commerciële winnaars

Wij zoeken:
… Echte winnaars! Je geeft niet op als het even tegenzit. Het is handig dat je een opleiding hebt gevolgd maar het is geen must dat je deze hebt afgerond. Hiernaast is het ook erg handig dat je de Nederlandse taal spreekt en schrijft. Je vindt het leuk om gesprekken te voeren met ondernemers en hen te helpen om de maandelijks terugkerende vaste kosten te drukken voor dit bedrijf. Uiteraard beschik je over meer dan voldoende communicatieve vaardigheden.

Wat ga jij doen?
Je zult ondernemers telefonisch adviseren over onze collectieve inkoopmogelijkheden. Indien een ondernemer niet in staat is om telefonisch contact te hebben, mailen we natuurlijk gewoon met de ondernemer, wel zo makkelijk. Je dag wordt fijn onderbroken zodat je wat tijd voor jezelf hebt. Ben jij een van de grootste winnaars van de maand op locatie Schiedam, dan maak je kans om lekker een week op een van onze locaties in Spanje halve dagen te werken en te genieten van de Spaanse Costa!

Voor welk bedrijf ga jij werken?
TMSS Schiedam is een internationaal contactcenter met locaties in Spanje en Nederland. Wij zijn per direct op zoek naar meerdere medewerk(st)er(s) voor de telefonische verkoopafdeling! TMSS acteert uitsluitend op de business to business (B-2-B) markt.

Wij bieden jou:
Ten eerste een fantastisch fijne werkplek die je geheel mag personaliseren. Ten tweede kom je in een team terecht dat uit meerdere winnaars bestaat. Deze winnaars zijn ieder moment van de dag bezig met winnen en nog eens winnen. Top 3 leuk? Nee de eerste zijn, dat is waar deze winnaars voor gaan. Ten derde ontvang je een uitstekend salaris, dat wordt aangevuld met een prima bonusregeling waarmee je het salaris werkelijk kunt verdubbelen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur en je kunt bij ons parttime of fulltime op contract komen.

Wij komen graag met JOU in contact:
Bel of app ons op: 06.83.99.85.38 en wij bellen of appen je terug om een afspraak in te plannen. Mailen mag ook: schiedam@tmss.nl
Wij zijn ook bereikbaar via onze website.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: