De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Met charme en overtuigingskracht

Wij zoeken een advertentieverkoper

Wij zoeken een advertentieverkoper

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Digikranten De Vlaardinger en De Schiedammer Online zijn naarstig op zoek naar een charmante advertentieverkoper M/V met overtuigingskracht. Iemand die weet waarvoor beide kranten staan en die de kunst bezit bedrijven te adviseren waarom het plaatsen van een banner en of een advertorial een winstgevende investering is.

foto door Louise Melchers

De Schiedammer Online zag in 2016 het levenslicht. ‘Vader’ De Vlaardinger dateert van 1 juni 2010. Beide vooruitstrevende digikranten mogen zich inmiddels - zonder arrogant te zijn - gevestigd noemen. Noem het een feit dat bijvoorbeeld rubrieken als sport, cultuur en politiek verfrissend zijn en zo nodig oprecht tegendraads.

De extra inkomsten die een advertentieverkoper genereert, zijn voor een deel bestemd voor de advertentieverkoper die erin slaagt beide namen breder uit te dragen. Daarnaast willen de uitgevers/redacteuren Jan Schrijver (links) en Peter Joore (rechts) grote delen van de inkomsten investeren in beide digitale organen.

Dat investeren betaalt zich uit in het brengen van nog meer nieuws op onze zo eigen wijze. Dit heeft op termijn als positief gevolg dat we nog meer eigen producties kunnen maken, met nog mooiere fotografie. Mogelijk ook met uitbreidingen in de nieuwste media (vlog en ander video-werk) maar ook de oudste maar zeker nog niet vergane (gedrukte) media. Dat één foto meer zegt dan 1.000 woorden zal op de burelen best tot discussie leiden. Daarmee zullen we de lezer alleen in zeer amusante gevallen lastigvallen.

Functie-eisen

* representatief voor het uitdragen van onze boodschap
* goed overweg kunnen met de Nederlandse taal in woord en geschrift
* creatief denker en niet voor één negatief gat te vangen
* niet bang zelf beslissingen te nemen, dus een ondernemende instelling
* iedere leeftijd welkom
* enigszins gepokt en gemazeld in het vak is mooi meegenomen

Wij bieden

* je doet dit werk als zzp'er (wij bieden geen loondienst)
* goede beloning, naar resultaat (no cure, no pay)
* ook percentage bij vervolgopdracht en jaarlijkse prolongatie; je beloning valt dus niet na een verkoop of één jaar naar nul

Informatie
Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar peter@devlaardinger.nl en of jan@deschiedammeronline.nl. Wij bellen je dan.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker