De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Mopperpuntjes van Gerhard de Kok, zoals:

Stroomopwaarts functioneert niet goed

Stroomopwaarts functioneert niet goed

SCHIEDAM - Jan Willem de Boer heeft een nieuwe rubriek geïntroduceerd. Schiedammers kunnen bij hem aankloppen met hun mopperpunten en Jan Willem maakt hiervan een film die te zien is op JW TV. De rubriek heet Mopperpuntjes en Gerhard de Kok is de eerste Schiedammer die hierin zijn hart lucht.

In hoofdlijnen komen de Mopperpuntjes van Gerhard, die de laatste gemeenteraadsverkiezingen op de lijst stond voor de AOV, op het volgende neer:
Stuur je een brief aan de gemeente, dan duurt het soms weken voordat je antwoord krijgt. "Er zit er eentje bij van afgelopen 23 februari waar ik nog geen antwoord op heb gekregen", zo klaagt hij. Punt 2 is dat hij vindt dat de burgerparticipatie wordt tegengehouden door het college van B&W. Gerhard de Kok vindt daarnaast dat een ambtenaar in dienst van de burger is. Ambtenaren zouden richting burgers meer openheid moeten betrachten, er zou minder bureaucratie moeten zijn. Tot slot vindt hij dat het sociale werkbedrijf Stroomopwaarts niet goed functioneert. Toen het nog BGS was, ging het beter.

Gerhard beschrijft zichzelf als een "gedreven Schiedammer", die vindt dat wethouders en alles wat eromheen zit meer naar de burgers toe moeten komen. Onder deze link zie je de video van JW TV met de mopperende Gerhard de Kok.

Wil je ook eens mopperen, doe dat gerust hieronder en als je wilt dat Jan Willem bij je langskomt, laat dan hieronder je contactgegevens achter.

1 commentaar(en) op artikel "Stroomopwaarts functioneert niet goed"

Bij de honkbal & softbalvereniging Schiedam hebben we al bijna 20 jaar een "mopperbank" langs ons veld staan. Ontevredenen met het vertoonde spelpeil kunnen daarop hun ei kwijt.

Door: Wiebe Pannekoek Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: