De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Akkoord VVD AOV D66 GL/PS CDA

Akkoord VVD AOV D66 GL/PS CDA

SCHIEDAM - Na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 heeft de VVD-fractie als grootste fractie in de nieuw verkozen raad het initiatief genomen voor de vorming van een nieuw college van B&W.  Na een eerste verkenningsfase door h. van Asseldonk, is burgemeester van Noordwijk en oud lid van de Tweede Kamer, de heer J. Rijpstra, gevraagd als informateur op te treden. De informateur heeft burgemeester Lamers gemeld dat de onderhandelingen tussen de fracties van VVD, AOV, D66, GroenLinks/ PS en CDA tot een akkoord hebben geleid. 
 
In verband hiermee wordt een openbare bijeenkomst gehouden waarin de informateur verslag zal doen van zijn werkzaamheden en samen met de fractieleiders het akkoord zal presenteren. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 april 2018 aanvang 20.00 uur in de Aleidazaal van het Stadskantoor en zal door burgemeester Lamers worden geleid. 
 
De formele behandeling en verantwoording is voorzien tijdens een bijzondere extra raadsvergadering die zal plaatsvinden op donderdag 17 mei 2018, 20:00 uur. Na bespreking van het bestuurs- en beleidsakkoord kan die avond vervolgens benoeming en beëdiging van de nieuwe wethouders plaatsvinden. 
 
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: