De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

"Gemeente werkt alleen maar voor een kleine groep mensen"

Fractie Janssen wordt SLV

Fractie Janssen wordt SLV

SCHIEDAM - Afgelopen zaterdagmiddag heeft op het bordes van het oude stadhuis op de Grote Markt de politieke partij 'Sociaal Liberaal Verbond Schiedam' zich gepresenteerd. Lijsttrekker René Janssen stelde de partij, het verkiezingsprogramma en de kandidaten voor.

"Begin dit jaar organiseerde Fractie Janssen een aantal bijeenkomsten waaruit elke keer opnieuw deze conclusie getrokken kon worden: Voor een vitaal en gezellig Schiedam zal het roer om moeten", aldus René Janssen. “Mensen zijn er klaar mee. Er heerst onvrede omdat de gemeente klaarblijkelijk alleen maar voor een kleine groep mensen werkt, terwijl de gemeente er voor ons allemaal hoort te zijn. De stad holt achteruit, terwijl Schiedammers zelf heel goed weten wat er moet gebeuren”, zo stelt hij.

Hij verzamelde een team van Schiedammers die verenigd worden door hun liefde voor Schiedam en hun bereidheid aan te pakken. Het doel van de partij is om samen met de Schiedamse bevolking de stad te verbeteren. “Als je van Schiedam houdt, en je handen jeuken als je ziet hoe de stad er op dit moment – op allerlei vlakken - bijligt, als je ideeën hebt over hoe het beter kan en je wilt iets doen: dan willen we heel graag met je praten! Deze tijd vraagt een nieuwe, frisse aanpak, we kunnen niet meer eindeloos in vergaderzaaltjes blijven zitten om te discussiëren over dikke beleidsnota’s. Politici moeten terug naar de kern: actief zijn in de gemeente en Schiedammers betrekken bij wat er in hun woon- en leefomgeving gebeurt. Dus luisteren naar de mensen in de stad, samenwerken en vooral samen aanpakken! Alleen zó krijgen we een Schiedam van, voor èn door Schiedammers.”, aldus René Janssen van de huidige gemeenteraadsfractie 'Fractie Janssen', die daarmee zijn politieke loopbaan voort wil zetten onder een nieuwe naam, die afgekort luidt SLV Schiedam.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: