De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aspirant-raadsleden gaan nu naar LOS

"Geen PVV in Schiedam"

"Geen PVV in Schiedam"

SCHIEDAM - De nieuwe partij Lokaal Onafhankelijk Schiedam heeft een uitbreiding met twee kandidaten voor de lijst. Het zijn twee kandidaten die voor de PVV in Schiedam op de kieslijst wilden. De PVV gaat echter niet meedoen in Schiedam, zo wordt gezegd.

"Het is gisteren bekend geworden dat de PVV officieel niet mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 in Schiedam en Vlaardingen. Het bleek niet makkelijk te zijn het geschikte aantal personen op de kieslijst te krijgen in beide steden. In Schiedam zijn Arie Villerius, ex-Leefbaar Schiedam en Andreas Rose,  ex-GBS bezig de nieuwe lokale partij Lokaal Onafhankelijk Schiedam voor de komende verkiezing vorm te geven. Alle officiële papieren zijn inmiddels ingevuld,  er wordt naar gestreefd het verkiezingsprogramma zeer binnenkort te presenteren", aldus het persbericht van Lokaal Onafhankelijk Schiedam. Deze nieuwe partij werd benaderd door degenen die de PVV-lijst voor de gemeenteraad in Schiedam wilden gaan vormen, te weten Jan Meesters (66), ex-ambtenaar en millieudeskundige in Schiedam, en Monique Rotteveel (52). De gesprekken met Rose en Villerius leidden ertoe dat beiden zich graag wilden aansluiten bij de nieuwe partij Lokaal Onafhankelijk Schiedam, die zich zeer binnenkort gaat presenteren.

 

2 commentaar(en) op artikel ""Geen PVV in Schiedam""

Misschien naam nog even wijzigen in FLOS? Waar die F voor staat mag u zelf invullen!

Door: Henri Jurgens Op:

Pvv heeft wel recht om deel te nemen aan de gemeente raads verkiezingen mensen asocieren pvv met extreem rechts maar dat is smaad

Door: Tom Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: