De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Van VVD-fractie

Onno Spek na zomer weer voorzitter

Onno Spek na zomer weer voorzitter

SCHIEDAM - Tijdens de onderhandelingen over het nieuwe college van B&W heeft Ad Mostert het fractievoorzitterschap tijdelijk overgenomen van Onno Spek. Spek pakt het fractievoorzitterschap van de VVD na de zomervakantie weer op.

Het voorzitterschap is altijd Spek zijn ambitie geweest, maar was na de verkiezingen door omstandigheden niet te combineren. Onno Spek: ‘’De onderhandelingen waren een hectische tijd waar veel gevraagd wordt van de voorzitter. Ik heb toen andere keuzes gemaakt, omdat het niet paste bij mijn andere verplichtingen. Een drukke baan, het opzetten van een onderneming en een jong gezin. Je kunt niet alles in je leven doen en daarom moet je keuzes maken.’’  
 
Nu de onderhandelingen zijn afgerond en het college aan de slag kan, neemt Spek weer met volle inzet en veel enthousiasme het voorzitterschap over. Ad Mostert: “Bij de wissel van het fractievoorzitterschap hebben we in de fractie afgesproken dat de wissel tijdelijk van aard zou zijn. Daarom draag ik na het zomerreces met veel vertrouwen het fractievoorzitterschap weer over aan Onno.” 

Foto door Louise Melchers
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: