De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Iedereen is ook welkom op uitslagenavond in theater

Volg vanavond de uitslagen via onze site

Volg vanavond de uitslagen via onze site

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam houdt vandaag, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, een uitslagenavond in de foyer van het Theater aan de Schie. Iedereen is welkom om daar de tussenstanden te volgen, maar evenzo welkom om vanaf 22.00 uur onze site en social media te volgen voor de tussenstanden.

Als woensdag 21 maart om 21.00 uur de stembureaus sluiten, begint het tellen van de stemmen. De uitslagen volgen in de loop van de avond, maar het duurt waarschijnlijk nog zeker de hele avond voordat de stemmen van heel Schiedam zijn geteld. De (voorlopige) uitslag vermeldt dan hoeveel zetels de deelnemende partijen krijgen. Op vrijdag 23 maart maakt het centraal stembureau bekend welke kandidaten in de raad zullen plaatsnemen.

Wie het bekendmaken van de tussenstanden woensdag van dichtbij wil volgen, is welkom op de uitslagenavond, die wordt gehouden in de foyer van het Theater aan de Schie. De zaal is geopend van 21.00 tot uiterlijk 03.00 uur. 

Het is interessant om er 'live' bij te zijn, maar uitslagen kunnen ook thuis worden gevolgd. De Schiedammer Online zal via deze site en via de social media Facebook en Twitter   vanaf 10 uur vanavond tot middernacht regelmatig updates geven van de tussenstand. PopUpTv en de Stadsomroep Schiedam zenden de avond live uit. 

Foto: burgemeester Lamers maakte de voorlopige uitslagen per stemlokaal wereldkundig tijdens de laatste landelijke verkiezingen

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: