De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe verbinding Schiedam Noord (Polderweg) en Rotterdam

VVD geeft aftrap programma

VVD geeft aftrap programma

SCHIEDAM - De VVD Schiedam gaat geleidelijk aan de onderdelen van het verkiezingsprogramma 'Lef tonen' publiceren, begeleid door een persbericht. Het eerste deel dat nu naar buiten gebracht is betreft de bereikbare stad. De partij zet zich ertegen af dat de overheid van bijvoorbeeld de auto een melkkoe maakt.

"De Schiedammer betaalt al veel voor de auto. De VVD is daarom tegen het verder belasten, zoals het verhogen van parkeergeld in Schiedam. Wij zijn geen partij van overheidsbemoeienis: of de Schiedammer met de auto of met het OV van en naar onze gemeente reist, is ons om het even. Wat ons wel aan het hart gaat is dat onze bewoners snel en veilig vervoer in en rondom Schiedam hebben. Hoe willen wij Schiedam bereikbaarder maken? Kijk op onze website voor ons volledige hoofdstuk", zo luidt het persbericht. In het volledige hoofdstuk staat onder meer dat "openbaar vervoer geen vervanging is voor de auto, maar een door de Schiedammer zelf te kiezen alternatief". 

Ook gaat de partij in op de bereikbaarheid van Schiedam Noord. "Wij zijn voor een betere ontsluiting van Schiedam Noord. Dat realiseren we door een extra verbindingsweg vanaf de Polderweg naar de Matlingeweg en door op regionaal en landelijk niveau steun en middelen te verwerven voor een volwaardig Station Kethel."

De VVD is voorstander van de huidige situatie ten aanzien van het vliegveld in Rotterdam. "We zijn blij dat Rotterdam The Hague Airport goed bereikbaar is vanuit Schiedam. Wij zijn voor het handhaven van de huidige geluidsruimte van de luchthaven."

1 commentaar(en) op artikel "VVD geeft aftrap programma"

Allereerst, station Kethel komt er nooit. Zit ook niemand op te wachten. Betere ontsluiting

Schiedam noord? Kijk naar het Kethelplein. Wanneer je richting Maassluis de A20 wil nemen moet je eerst door Vlaardingen. De terugweg idem dito. En dan nog de tram die het eindpunt in Spaland in de avonduren niet meer aandoet. Vooruit zien....... Allemaal mosterd

na de maaltijd.

Door: R.Schaeffer Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: