De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Wie nomineer jij voor Valentijnsprijs?

Wie nomineer jij voor Valentijnsprijs?

SCHIEDAM - Voor de tiende keer op rij zal D66 Schiedam de Valentijnsprijs uitreiken. De uitreiking vindt plaats op Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019. De inwoners van Schiedam kunnen bewoners, clubs en verenigingen nomineren die een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd. Nomineren kan tot 1 februari 2019.

De prijs is bedoeld voor bewoners, clubs en verenigingen die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de leefomgeving in onze stad hebben geleverd. "D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen die de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen. Het is volgens D66 belangrijk dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen. Op Valentijnsdag zetten we deze mensen dan ook graag in het zonnetje", aldus een persbericht van de partij.

Iedereen kan een bewoner, club of vereniging nomineren. Een jury, bestaande uit leden van D66 Schiedam, beslist wie de uiteindelijke winnaar wordt. De prijs zal op Valentijnsdag worden uitgereikt door fractievoorzitter John van Sliedregt.

Wellicht ken je een Schiedamse vrijwilliger, club of vereniging die voor de prijs in aanmerking zou kunnen komen. Nomineren kan op de facebookpagina van D66 Schiedam: www.facebook/D66Schiedam. De partij zegt benieuwd te zijn naar wie je nomineert en naar het waarom van de nominatie. Dit kan in tekst, foto en of in een filmpje duidelijk worden gemaakt. Je kunt op de facebookpagina, zodra er nominaties gepubliceerd zijn, deze al dan niet ‘liken’. Mensen die niet op facebook actief zijn, kunnen hun nominatie, voorzien van een motivatie, mailen naar: valentijnsprijs@d66schiedam.nl

Foto: in 2018 jaar wonnen de vrijwilligers van de buurtpreventie, zij kregen deze smakelijk uitziende taart (hier lees je het artikel van februari 2018)

 

Eerdere winnaars van de Valentijnsprijs zijn:

2018: Vrijwilligers van de buurtpreventie, Buurtveiligheid in heel Schiedam

2017: Stichting ‘Net niet genoeg’, De tomeloze inzet en het enthousiasme bij alle vrijwilligers

2016: Mieke Wigmans, Stichting J&S / Groenelaan actief!

2015: Suikerzoet, Filmfestival

2014: Pop-Up TV, Maken van reportages

2013: ‘De ronde tafel’, Wereldrecordpoging Lipdup

2012: Peter Staal, Kethel - Verspeekpomp   

          Bewoners Oosterstraat, Opknappen Oosterstraat

2011: Daan Huisman, BVSW Werkgroep Ziekenhuisbuurt

2010: Tennispark van Vliet, Schaatsen op natuurijs

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: