De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

CION verrast Hermes-trainer

CION verrast Hermes-trainer

VOETBAL - Richard den Ouden, eerstejaars trainer van Hermes-DVS, had tijdens het duel met CION meermalen vol ongeloof met zijn hoofd geschud. ,,Niemand had mij verteld wat je te wachten staat als je tegen CION speelt. En al helemaal niet als je daar op bezoek gaat. Een heel vijandig en duidelijk aanwezig publiek, maar dat is niet eens het ergste..."

door Ton de Leede (foto door Jan Schrijver)

"Erger vind ik het als een scheidsrechter niet optreedt bij stevige overtredingen. Ik wist dat ik in de vierde klasse niet de beste scheidsrechters tegenkom, maar deze man floot echt verschrikkelijk. Toch hebben we niet door hem verloren."

Zie hier voor het wedstrijdverslag van de met 1-0 door Hermes-DVS verloren wedstrijd. Foto hieronder het zoveelste door scheidsrechter J. Honsbeek aangegane 'praatgroepje'. 


3 commentaar(en) op artikel "CION verrast Hermes-trainer"

lieve trainer als je zelf niet eens de bal uit speel als er een speler op de grond lig ben je voor mij een koekebakker die cion weer in het verkeerde daglicht zet dus kap ajb met je onzin praat en kijk eeerst naar je eigen vereniging met je EIGEN PUBLIEK PEEN!!!!!!

Door: japie Op:

Beste Richard,

1-Als je een wedstrijd in gaat met 10 man achter de bal en zelf overal een stap te kort komt dan zou ik zelf maar goed in de spiegel kijken.

2-Als je zelf aan geeft niet door de scheidsrechter verloren hebt dan moet je er ook niet over beginnen.

3-Als trainer moet je je goed laten informeren dus als je niet wist wat je te wachten stond bij CION dan ben je er niet mee bezig.

4- CONCLUSIE: je bent ongeschikt voor het vak.

Door: Hcop Op:

Cion al jaren bekend om boerenkool voetbal

Door: Ton Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: