De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op dinsdagavond

Cricketkraker in de PCL

Cricketkraker in de PCL

CRICKET - Dinsdagavond om 18.30 op het veld van Excelsior'20 staat een ongekende cricketclash op het programma. De ontmoeting tussen Peshawar Badshah en Lahore Avengers wordt eigenlijk al gezien als de finale van de Pakistan Cricket League, maar is nog een voorgevecht.

door Ton de Leede (foto door Joep Schrijver)

De competitie tussen Pakistaanse teams, aangevuld met giganten uit de Topklasse, staat garant voor spektakel door aanvallend spel en het nemen van de grootste risico's. Bij Peshawar Badshaw voert Excelsior'20-speler Haider Khan de captaincy, maar hij wordt nauw bijgestaan door Wesley Barresi en Peter Borren, niet de minste cricketers op Nederlandse bodem. Ali Reza en Tim Etman (Excelsior'20) hopen ook een vlammende bijdrage te leveren voor hun geroutineerde aanvoerder.

Tegenstander Lahore Avengers komt ook niet met de minste spelers naar Sportpark Thurlede. Captain Amir Ishfaq (Ghaussia) is vol vertrouwen en heeft in Mudassar Bukhari (Sparta), Stephan Myburgh (Punjab) en Zeeshan Mirza zekere troeven.

17 juli 2018 wedstrijd om de PCL-Cup:
Peshawar Badshah-Lahore Avengers
Tijd: 18.30 uur
Terrein: Excelsior'20

Foto: oud-Hermes-DVS-speler Stephan Myburgh is dinsdag op Thurlede één van de spelers tijdens de PCL-kraker
 

1 commentaar(en) op artikel "Cricketkraker in de PCL"

Eindelijk weer eens een wedstrijd gezien waar vieren en zessen geslagen werden. Vooral van het als tweede battende team. Jammer dat er weinig rugbaarheid is gegeven aan deze wedstrijd. Ook fijn dat Daan van Bunge het team van Excelsior 20 komt versterken. Zijn aanwezigheid is altijd goed om het zelfvertrouwen op te vijzelen.

Door: Robert Schaeffer Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: