De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dan Ter Braak kiest voor VRA

Dan Ter Braak kiest voor VRA

CRICKET - Dan J. ter Braak, 26 jaar oud, heeft zijn keuze gemaakt voor het cricketseizoen 2018 in Nederland. Na ampele overwegingen en geraadpleegde kenners is de keuze op VRA gevallen.

door Ton de Leede

Afgelopen seizoen debuteerde de talentvolle telg van een echte cricketfamilie bij Hermes-DVS, de club waar de meeste roots liggen. Dan ontpopte zich tot een zeer bruikbare kracht voor de Schiedammers in de Topklasse. Toch lukte het hem ook niet om de degradatie naar de Hoofdklasse te voorkomen.

Wel betekenden zijn prestaties dat hij mocht debuteren in het Nederlands elftal. Aangezien hij in de toekomst ook in Oranje wil optreden, had hij vanwege het noodzakelijke graswicket de keuze uit VOC en VRA. Excelsior'20 toonde geen interesse in de inwoner van North Shore, Nieuw-Zeeland. Het Amstelveense VRA, met al jaren een goed geprepareerd graswicket, heeft vast een plek voor de nog iets traag scorende batsman. Toeschouwers zal hij, in tegenstelling tot Schiedam, weinig aantreffen langs de boundary.
 

6 commentaar(en) op artikel "Dan Ter Braak kiest voor VRA"

Te triest voor woorden.

Door: W.Wenteler Op:

Bij excelsior spelen betere speler maar de bondscoach weet niet waar Schiedam ligt

Door: Jan piterse Op:

Straks een nieuwe accomodatie. De eens zo mooie club is in verval. Voetbal 4e klasse zaterdag. Het cricket op een laag pitje. HDVS is geen rugby vereniging! Zoek een goede sponsor en bouw met jeugd en enkele goede buitenlandse spelers aan een nieuw team. Probeer ook zeker, net als bij Excelsior 20, een goede sfeer te kweken. Dan komen de successen en ook de derby weer terug. Schiedam moet toch zeker cricketstad nr 1 blijven. Dit willen wij toch niet missen?

Door: R.Schaeffer Op:

bij excelsior20 liggen er ook goede graswickets.Een aantal jaren.Dhr T de Leede

Door: b Op:

Helemaal eens met R.Schaeffer.

Zonde van een mooie en een van de oudste verenigingen van Nederland.

Inderdaad een club in verval.

Door: W.Wenteler Op:

ja, het lijkt wel of de I-phone zombies hebben toegeslagen bij ""de HERMES KISTEN "" ?? ,alles weten ze beter , WIE ??? in hemelsnaam wil er nou 4e klas zaterdag spelen ??? , ga dan op woensdag middag in de gouden loempia cup spelen !! ik krijg steeds het gevoel dat ik naar een speeltuin-vereniging zit te kijken ! die door de kanjers van deze tijd op sleeptouw wordt genomen , naar de totale ondergang , !! en voor figuren als Dan Ter Braak ????, krijg ik alleen maar ""braakneigingen , i.p.v. je cluppie te redden vlucht hj weg , naar VRA ,WAAR EEN SPORTER NOG NIET DOOD GEVONDEN WIL WORDEN !! , dan heb je dus geen clubhart, !!!!!!!!!!!!! gegroet jarenlang in het betaald voetbal en amateur voetbal en cricket voor het 1e elftal uitgekomen , dus vergeet LOSERS ALS TER BRAAK , de naam Hermes Kist IS VOOR HEM NIET WEGGELEGD ! gegroet Theo de Raay , p.s. dank voor de duidelijke omschrijving van dhr. R.Schaeffer . ,

Door: Theo de Raay Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: