De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aantrekkelijke indeling in 2D met ook semiderby's

Derby's SVV versus Excelsior'20

Derby's SVV versus Excelsior'20

VOETBAL - Het nieuwe voetbalseizoen, dat pas in september zal starten, heeft in de 2e Klasse D zondag een uiterst aantrekkelijk indeling gekregen. Met een derby tussen SVV en Excelsior'20 en met semi-derby's tegen VFC.

door Ton de Leede

Excelsior'20, dat ternauwernood het vege lijf wist te redden, komt veel tegenstanders van vorig seizoen tegen. Eén van die opponenten is het Vlaardingse VFC, dat altijd venijnige semiderby's oplevert. De ontmoeting bij de Kwekkers zal vast weer op zaterdagavond gespeeld worden met vele toeschouwers lang de lijn en op de prachtige tribune.

Door vele voetbalvolgers in de amateurregionen zal de Schiedamse kraker tussen Excelsior'20 en SVV met grote letters in de agenda worden genoteerd. Na twee kampioenschappen is de ploeg van trainer Toon Wolters in de 2e klasse D beland. SVV wil door, liefst meteen doorpromoveren naar de 1e klasse. Een loffelijk streven uiteraard, maar gezien de vele spelerswisselingen zal SVV flink aan de bak moeten.

Excelsior'20-trainer Gökhan Cayir is niet iemand die hoog van de toren blaast. Hij hoopt met een aantal 'eigen' jongens stappen te maken en wederom een 2e klasser te blijven en dan liefst één die boven de gevarenzone meedraait.

2e klasse D (voorlopige indeling):
Excelsior'20
SVV
VFC
Ona
Oliveo
Antibarbari
Concordia
Meeuwenplaat
Delft
Hillegersberg
RKDEO
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: