De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Eerste punten verlies SVV (zo)

Eerste punten verlies SVV (zo)

VOETBAL - Er moest ooit eens een einde komen aan de ongekende zegereeks van SVV. 39 wedstrijden wonnen de mannen van trainer Toon Wolters vorig seizoen in de 4e klasse en dit jaar een stapje hoger. Vandaag, in de 40e partij liep Taurus de gasten een halt toe. SVV moest met een 2-2 gelijkspel terug naar Schiedam.

door Ton de Leede

Nummer 3 in de 3e klasse B Taurus, de astrologische naam voor Stier, verkocht de huid duur. Na rommelig verdedigen aan de kant van SVV kwam de Delftse ploeg op 1-0. Uit een heerlijke vrije trap van ruim 20 meter zorgde Keessie Wolters voor de 1-1.

SVV kreeg wel degelijk kansen om het verschil voor de rust te maken, maar was niet in goeden doen. Toch kwam de koploper op 1-2 na een kopbal van Dick Tijdeman in de 60e minuut. Even later vergat SVV de felle strijd te beslissen. De sterk spelende Lesley van Waas miste vanaf de kalkstip waardoor Taurus mocht blijven hopen. Vlak voor tijd gelukte het Taurus om in extremis op 2-2 te komen. ,,Altijd maar winnen, houd je niet vol,'' bekende Toon Wolters, ,,want elke tegenstander jaagt op de koploper. Zo iets gebeurt nu eenmaal, maar desondanks ga ik met een heel goed gevoel de winterstop in.''
 

1 commentaar(en) op artikel "Eerste punten verlies SVV (zo)"

Maar nog steeds ongeslagen en wintermeister ... !

Door: Leen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: