De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Excelsior'20 sleept laat punt uit vuur

Excelsior'20 sleept laat punt uit vuur

VOETBAL - Het nipte 2-2 gelijke spel van Excelsior'20 tegen WCR kwam overeen met wat de thuisploeg en de gasten uit Rhoon op het kunstgrasveld op Thurlede hebben vertoond. Daarbij lukte het Excelsior'20 terug te komen van een snel in de wedstrijd opgelopen 0-2 achterstand. 

door Ton Brökling 

De gasten namen in de eerste helft al snel het heft in handen en wisten de stand binnen ongeveer 20 minuten op 0-2 te brengen. Excelsior'20 liet dit echter niet op zich zitten en ging goed in de aanval wat een paar goede kansen opleverde waaruit  jammerlijk genoeg niet kon worden gescoord. Maar uit een goed doorgezette aanval schoot spits Rens van Troost pal voor de rust toch de aansluitingstreffer binnen en tekende daarmee de 1-2 ruststand aan.

Na de thee bleef de thuisploeg zwoegen, ook de gasten bleven fel, wat voor beide doelen nog genoeg gevaar opleverde. Het was kort voor tijd dat uit de laatste goede aanval van Excelsior'20 de gelijkmaker op het bord kwam. Angelo Sambo passeerde met een mooie lob de WCR-doelman: 2-2-
 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: