De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

HBSS weer hard onderuit

HBSS weer hard onderuit

VOETBAL - Voor HBSS begint de voetbaltoekomst er zo langzamerhand steeds somberder uit te zien. Waar eerst nog enig perspectief werd gezien in het spel van de Schiedamse derdeklasser moet de laatste wedstrijden worden geconstateerd dat de laatste plek op de ranglijst een terechte is. Zaterdag werd thuis met 0-3 verloren van KMD en de oranjehemden speelden volgens trainer Toon Wolters inspiratieloos 'en dat neem ik mijn spelers zeer kwalijk'.

door Ton de Leede

KMD, afkorting van Klein Maar Dapper, bleek veel dapperder te zijn dan HBSS. En ook dat deed pijn bij Toon Wolters. Het minste wat de kleine generaal van Harga van zijn spelers eist, is inzet en karakter. Maar de tegenstander uit Wateringen, de nummer 3 van de ranglijst, had een heftiger middag verwacht.

Met de rust was de stand 0-1 en op het eind flonkerde er 0-3 op het scorebord. KMD haalde opgelucht adem na een voetbalpot waar ze toch wel tegen op had gezien. ,,Ook zoiets,'' brieste Toon Wolters, ,,de wedstrijd is nog geen drie minuten afgelopen of sommige spelers gaan al vrolijk over op iets anders. Dat kan er bij mij absoluut niet in.''

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je goed op de hoogte van ook het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker