De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Henk Salari (PPSC) krijgt tik in nek

Henk Salari (PPSC) krijgt tik in nek

VOETBAL - Het al jarenlang bestaande initiatief om een derby in de avonduren te laten verspelen, legt VFC geen windeieren. Nadeel is dat een groep aanhangers van VFC zich met onbehoorlijke taal laat gelden. Na afloop van de derby tegen PPSC ontstond er zelfs een vechtpartij en moest de politie eraan te pas komen. Van een paasgedachte was geen spoor te bekennen zeker niet bij de aanwezigen die geen woord zonder k'.... kunnen beginnen.

door Ton de Leede

De semi-derby tussen VFC, dat zich de laatste weken nadrukkelijk in de titelstrijd mengt, en middenmoter en outsider PPSC was het aankijken zeker waard. De ploeg van trainer Bas van Loenen liet het iets betere voetbal zien en de Schiedamse gasten blonken uit in inzet. Met de ruststand van 1-0, doelpunt Pim Gieles, konden beide ploegen leven. Een foutje van Maurice van Kapel betekende de 2-0 van Dimitri van der Meer. Vlak voor tijd tekende Max de Bruijn de 2-1 aan en werd het nog even heel spannend maar kwam er in de score geen verandering meer. 

Er werd nog wel gescoord, maar dan na de wedstrijd door een aan Henk Salari uitgedeeld tikkie en 'supporters' die elkaar te lijf gingen. ,,De assistent-trainer van VFC was voortdurend vervelend bezig en de taal die hij uitsloeg was echt abnormaal. En dan geeft hij me ook nog eens een tik in mijn nek. Mede daardoor liep het nog uit de hand. Zo is VFC een hele vervelende club.''

5 commentaar(en) op artikel "Henk Salari (PPSC) krijgt tik in nek"

We zijn als supporters van Excelsior 20 verschillende keren bij VFC op bezoek geweest. gooien de puber jongetjes niet met bier, dan stelen ze je paraplu wel. Nu is het goed old Henk Salari die een tik in zijn nek krijgt, lees ik in dit verslag. Wanneer houdt dit eens op met deze vereniging? In de toekomst avond wedstrijden spelen lijkt ons als supporters uit Schiedam zeker geen goed idee meer. Politie moest er zelfs aan te pas komen bij een wedstrijd tussen amateurs. Je moet je als vereniging toch kapot schamen.

Door: RMS Op:

VFC, hele vervelende vereniging. Al decennia maar het lijkt steeds erger te worden. Altijd een stel figuren - ouders, vrienden, zogenaamde supporters - bij zich waarbij .... Onbegrijpelijk dat een bestuur van zo’n club dat accepteert.

Door: Har Op:

Is al jaren een ...vereniging

Door: Driel Op:

Ik herken dit als coach. Wij speelden net na de winterstop met ons C4 team een wedstrijd uit tegen VFC op veld 3. Het publiek staat daar dicht op het veld en er zijn geen dugouts. Op een gegeven moment begint een supporter van VFC tegen mij te roepen dat hij me na de wedstrijd wel even een paar tikkies zal uitdelen. Daarna begon hij ook nog 1 van mijn jongens te bedreigen. Gelukkig trad de coach van VFC goed op en vroeg de man op te houden of weg te gaan. Maar VFC heeft echt een probleem met sommige van haar supporters.

Door: Robert Op:

De jenever is jullie echt naar je bol gestegen onzin allemaal

Door: Frits Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: