De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Rond volgende jaarwisseling naar nieuwe complex

Hermes-D.V.S. verlengt trainers

Hermes-D.V.S. verlengt trainers

VOETBAL - Hermes-D.V.S. heeft contracten verlengd binnen de trainersstaf. Met de trainers van de seniorenselectie, Richard den Ouden en Anthony van Vooren, is overeenstemming bereikt dat zij in ieder geval de aankomende twee seizoenen ook de seniorenselectie onder hun hoede zullen hebben.

"Hiermee hebben beide partijen nadrukkelijk het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Om stappen te kunnen zetten, is onder meer stabiliteit en continuïteit van belang. Wij vinden het belangrijk voor de huidige spelersgroep en toekomstige spelers, dat voor de komende jaren bekend is welke staf er voor de groep staat en welke speelwijze, doelstelling en dergelijke zij voor ogen hebben. De senioren-voetbalafdeling is duidelijk in beweging. Onder andere dit seizoen met de overstap met selectievoetbal van de  zondag naar de zaterdag, nieuwe trainers met hun verfrissende visie en verder een compleet nieuwe staf", aldus het bestuur van Hermes-D.V.S.

Verhuizing
"Een positieve zaak is daarnaast natuurlijk de nieuwe accommodatie waar wij als vereniging, zoals het er nu voor staat, december 2018/Januari 2019 naar toe zullen gaan. In ieder geval wenst het Senioren Voetbalbestuur Richard, Anthony en de overige stafleden veel succes voor de komende seizoenen en wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet."
 

3 commentaar(en) op artikel "Hermes-D.V.S. verlengt trainers"

Hoe gaat het tot op heden met mijn oude club ? De club zelf reageert nooit, dus de vraag aan jouw Jan Schrijver. Gr uit Mokum !

Door: Freek Louis Op:

Top vierde klasser😭

Door: Ton Op:

Geachte heer Freek Louis.

Leuk om te lezen dat iemand vanuit Mokum belangstelling heeft voor onze mooie club. Er is bij ons als Senioren-Voetbalbestuur echter nog nooit een verzoek om informatie vanuit Mokum tot ons gekomen. Als u daadwerkelijk prijs stelt op nieuws over onze club, kunt u mailen naar cepos@kpnmail.nl. wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

Met vriendelijke sportgroet,

Namens Senioren-Voetbalbestuur Hermes-D.V.S.

Erwin van den Berg

Door: Erwin van den Berg Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: