De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hermes-DVS wint thuis van Kampong

Hermes-DVS wint thuis van Kampong

CRICKET - Hermes-DVS heeft vandaag thuis - op het nieuwe veld - een collectieve overwinning geboekt tegen Kampong. De thuisploeg zette een totaal neer van 184 all out. Dat bleek ruim voldoende.

Op een steeds mooier wordend veld, met steeds meer toeschouwers en onder een mooie blauwe lucht, ontving Hermes-DVS vandaag Kampong. De oudste club van Schiedam begon met batten, maar niet voordat Daniel van der Wal zijn cap kreeg uitgereikt van Lou Borrani voor zijn debuut (zie foto boven). Zo wordt het proces van het brengen van jonge talenten naar de hoofdmacht steeds zichtbaarder.

Op een veld dat steeds beter loopt, maar nog steeds meer een vriend van de fieldende partij is, legde Hermes-DVS een totaal neer van 184 all out waarbij de Schiedammers alle overs hebben gebruikt. Het totaal is opgebouwd als een echte teamprestatie met bijdragen van Nick Statham (40), Luca Borrani (21), Shoaib Minhas (27), Khurram Shazzas (35) en als laatste Sebastiaan Braat met 17 runs en een hele verre zes.

Na de lunch kreeg Kampong het meteen lastig met een score van 17 voor 3 na 4. De mannen uit Utrecht pakten het daarna redelijk op en Malik en Alphonse brachten de score terug na 90 voor 4 na 28 toen Alphonse run out ging, waarna ook het vijfde wicket in deze over viel. Malik bleef goed staan en bleef zijn runs pakken, maar na 129 voor 6 was het verzet uit Utrecht gebroken en ruimden de bowlers snel de staart op: 142 all out. 

Wederom een mooie overwinning voor de mannen uit Harga; morgen - zondag 10 juni - gaan zij op voor hun eerste Twenty20 wedstrijd: uit in Rotterdam tegen Punjab.

De man of the match award ging naar Malik van Kampong met uitstekend batten en goede bowlingcijfers.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: