De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Honkbalcoach Hernandez verlengt

Honkbalcoach Hernandez verlengt

HONKBAL - Gershwin Hernandez plakt er een seizoen aan vast als coach bij SV&HV Schiedam. De begin dit jaar aangestelde honkbalcoach is momenteel bezig aan een succesvol eerste seizoen. Met nog drie wedstrijden te gaan is één punt voldoende om de titel in de 1e klasse B binnen te halen.

Het bestuur van SV&HV Schiedam meldt bijzonder tevreden te zijn over het functioneren van Gershwin Hernandez (geheel links op de foto), die in het verleden onder meer coach was bij ADO, Sparta/Feyenoord en Tridents, het schaduwteam van Neptunus.

Er zal geen gebruik worden gemaakt van een eventuele mogelijkheid om te promoveren naar de Overgangsklasse, de klasse net onder de vaderlandse Hoofdklasse. Wel zal het team vanaf 2019 gaan spelen in de nieuw te vormen Topklasse. Deze klasse zal bestaan uit de nummers 1 t/m 6 van beide huidige eerste klassen. 

De honkbalselectie blijft in 2019 in tact. Daarnaast zullen een paar jeugdige spelers van het tweede team een kans krijgen een plek in de selectie te veroveren.

Foto door Judith Droog
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: