De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kethel Spaland wint van VFC

Kethel Spaland wint van VFC

VOETBAL - Vandaag werd er een leuke oefenpot gespeeld bij de VV Kethel Spaland. Het zondagteam ontving het zondagelftal van VFC. Dat leverde een verdiende 4-1 overwinning op voor de Schiedammers. 

door Ton Brökling

Al waren het de Vlaardingers die in het begin het beste van het spel lieten zien. Zij gingen direct na het begin van start met mooie aanvallen waarin de thuisploeg alle zeilen bij moest zetten. Geleidelijk nam de thuisploeg het initiatief over en kreeg het vervolgens de overhand. Dat werd in de 27ste minuut beloond met de 1-0. Die kon Kethel Spaland doen aantekenen door een mooi doelpunt van Mike de Lange, ex-Hermes-DVS. De thuisploeg zocht  opnieuw de aanval en kon al snel het tweede doelpunt vieren. Dat werd gemaakt in de 34ste min door Glenn van Troost.

Na de thee kwam VFC net zoals in het begin van de wedstrijd  goed uit de startblokken en verzilverde nu wel het initiatief: 2-1. Toen was het wel gedaan met de 'buren' van de andere kant van de A4. In de 51ste minuut maakte Remco Wuister er 3-1 van en in de 77ste minuut werd het nog 4-1 door Luca van Staveren, eveneens dit seizoen overgekomen van Hermes-DVS. 

Op de foto boven de debuterende doelman Cas Buckers (15).

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: