De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kethel Spaland (zo) kan leven met punt

Kethel Spaland (zo) kan leven met punt

VOETBAL - De zondagvoetballers van Kethel Spaland moesten in Schiedam tegen Charlois diep gaan om tot de 2-2 eindstand te komen. In minuut 85 werd de achtervolging besloten met de zwaarbevochten een evenzo verdiende gelijkmaker van Glenn van Troost. ,,We hadden zeker 3 punten verdiend,'' stelde Kethel Spaland-trainer Ruud Spierings (foto), ,,maar moeten achteraf blij zijn met dat ene puntje.''

door Ton de Leede

Hoe het kan, blijft ongewis, maar waarom ploegen als een vaatdoek aan een potje beginnen kunnen de Schiedammers zich afvragen. Amper 10 minuten op het scorebord en bij Charlois lichtte al een 2 op. 'Nul - twee' dus voor Charlois dat zich in speelgoedland waande. Het herstel van de thuisploeg kwam ongekend snel. Tim den Haan, schuldig aan een tegendoelpunt, mocht van elf meter afvuren en de tussenstand op 1-2 zetten.

In deel twee zette Kethel Spaland de opponent op eigen helft vast en werd het geduld flink aangesproken. In de 85e minuut werd het gebeuk en geknok beloond. Wat Janiek van der Meer en Jaimy Vogelenzang niet lukte, daar was Glenn van Troost wel toe in staat: 2-2.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker