De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Rilgilio Ramsubagh schiet 3x raak

Oud-speler nekt Excelsior'20

Oud-speler nekt Excelsior'20

VOETBAL - Rilgilio Ramsubagh brak vorig seizoen in de nacompetitie definitief door bij Excelsior'20. SV WCR werd simpel opzij gezet door de Schiedammers met Rilgilio Ramsubagh als één van de hoofdrolspelers. Beide ploegen bleven tweedeklasser en WCR 'contracteerde' de snelle voorhoedespeler. Uitgerekend deze goalgetter met de lange rastamanen schoot zijn vorige club met 3 doelpunten naar een 4-2 nederlaag.

door Ton de Leede (foto's Ton Brökling)

'Willebrordus Club Rhoon' begon als nummer 12 van de ranglijst tegen de één tree hoger genoteerde Schiedammers. Feit was wel dat de thuisclub maar al te goed wist dat Excelsior'20 de laatste vier potjes vrij fors op de plaat was gegaan. De mannen van Excelsior'20-trainer Gökhan Cayir startten buitengewoon scherp maar zagen Leon Roozen en Marco Clarijs, overigens allebei stevige dertigers, riant falen.

Na een halfuur pakten de gastheren, ietwat tegen de verhouding in, de 1-0 uit een inzet van Rilgilio Ramsubagh (archieffoto boven: vorig jaar in het shirt van Excelsior'20 in de wedstrijd tegen WCR). Vijf minuten later verlengde Leon Roozen een kopbal van Marco Clarijs (op de foto onder in een ander spelmoment tussen twee spelers van WCR) tot de 1-1, welke stand tevens de ruststand was.

Na de thee bleven beide teams de aanval zoeken en werd eigenlijk duidelijk dat de keeper van Excelsior'20, Aykut Nargün,  het verschil zou maken. Echter in negatieve zin. De kleine sluitpost die dit seizoen ook heeft laten zien een aardig balletje te kunnen stoppen, vertoonde de vreemdste capriolen en was mede schuldig aan alle goals. 

Na de 2-1 van de 'man of the match' kopte Marco Clarijs via een tegenstander de 2-2 binnen. Dit leek het moment voor Excelsior'20 om erop en erover te gaan. Niets van dit alles, het was juist WCR dat het initiatief pakte en mede door de derde treffer van Rilgilio Ramsubagh naar 4-2 uitliep.

In het begin vielen de ballen er niet in,'' vond Gökhan Cayir, ,,maar scoorde WCR. Na de 2-2 dacht ik dat we het potje er wel uit zouden halen. Maar dan vallen de doelpunten er bij ons in, en ziet onze keeper er inderdaad niet goed uit. We hadden zeker niet hoeven te verliezen vandaag, maar het zit gewoon niet mee. Volgende week zijn we vrij, dat is eigenlijk heel fijn voor de ploeg.''


Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: