De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

PPSC laat zich foppen door Victoria'04

PPSC laat zich foppen door Victoria'04

VOETBAL - Voor de voetballers van PPSC lijkt het huidige seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Ook voor Henk Salari dreigt zodoende zijn vijfde jaar zonder prijzen te eindigen. De trainer van PPSC zal tot het laatst blijven strijden voor goud, te vaak loopt zijn elftal tegen een domper op. In Vlaardingen was PPSC zeker niet de mindere van Victoria'04, toch ging het team van coach Steije Jacobs met een 3-1 winst de kleedkamer in.

door Ton de Leede

De nummer 5 uit de 4e klasse F had het zwaar te verduren tegen het 2 plekken lager genoteerde PPSC. De rust ging met een 2-0 voorsprong voor de thuisclub in. Volgens PPSC-trainer Henk Salari was die achterstand helemaal niet nodig geweest. Hij telde zeker 3 100% kansen voor zijn elftal en moest tot zijn leedwezen aanzien dat de Vlaardingers minder kansen nodig hadden om met 2-0 te gaan rusten.

Henk Salari had zijn manschappen in de rust aangegeven dat de kansen er waren en dat en dus ook doelpunten gescoord konden worden. Al gauw onderstreepte Roli Olvieira de woorden van zijn trainer. Zijn schot van ruim 20 meter vloog als een streep in de driehoek. Het spel was meteen op de wagen en de Schiedamse gasten deden er nog een schepje bovenop.  Achterin 1 op 1 en er kwam een extra spits aan het front. De genomen risico's werden steeds groter en dat leverde niet 'PP', maar Victoria'04 een treffer op. Onhandig verdedigen van Emiel van Schie leverde de 3-1 op. 

,,We waren niet de mindere,'' baalde Henk Salari, ,,maar Victoria'04 benutte de kansen veel beter. Jammer dat het nu weer zo afliep, we hadden meer verdiend.''
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: