De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SVV tegen GLZ/Delfshaven haalt einde niet

SVV (za) treft geen blaam!

SVV (za) treft geen blaam!

VOETBAL - Na ruim 60 minuten spelen maakte de scheidsrechter een eind aan het duel tussen SVV en GLZ/Delfshaven in de 4e klasse E bij een tussenstand van 2-1. De sfeer op en aan de rand van het veld was dermate explosief dat een normaal vervolg van de wedstrijd niet meer mogelijk was.

door Ton de Leede

Edwin Suttorp, de nieuwbakken voorzitter van de roodgroenen, was in eerste instantie 'not amused' toen hij hoorde van de zoveelste staking van de zaterdag. Van vele kanten hoorde hij van de perikelen, waarbij vooral de grensrechter van GLZ/Delfshaven een zeer negatieve rol vervulde. Eerst provoceerde deze man een wisselspeler van SVV, daarna kreeg elke tegenstander de volle laag. ,,De spelers van SVV,'' aldus Edwin Suttorp, ,,hebben zich keurig gedragen en lieten zich niet provoceren. Gezien het verleden ben ik trots op de zaterdag van SVV.''

Lees hier het verslag van de wedstrijd tussen de koploper van 4E, VFC, op bezoek bij Hermes-DVS.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker