De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SVV (za) verrast vriend en vijand

SVV (za) verrast vriend en vijand

VOETBAL - Het eerste zaterdagelftal van SVV kwam op bezoek bij De Egelantier Boys uitermate verrassend uit de hoek. De hooggeklasseerde thuisploeg moest werkelijk alles uit de kast halen om telkens een achterstand goed te maken. Na een waar spektakelstuk floot de scheidsrechter af bij 4-4, en daarmee deed SVV zich echt te kort.

door Ton de Leede (foto Louise Melchers)

Door goalgetter Amir en Niels van Meeuwen stond SVV alras op een ongekende 0-2 tussenstand. Een terechte pingel voor de thuisploeg zorgde voor de 1-2 ruststand.

Verwacht werd dat SVV in de 2e helft wel eventjes weggeblazen zou worden door de nummer 4 in 4E. Niels van Meeuwen had daar zo zijn eigen gedachten over en tekende de 1-3 aan. Een tweede pingel voor de gastheren bracht de tussenscore op 3-3, net na de 2-3. De roodgroenen gaven geenszins op en namen weer het voortouw, Amir was goed voor de 3-4. De doelpuntenregen kreeg met de 4-4 een mooi einde.

,,Het was een geweldig gevecht,'' vond SVV-trainer Rico Uytdebroek (rechts op de foto), ,,die we zelfs hadden moeten winnen. Met een prima scheidsrechter hebben we ons eindelijk van de goede kant laten zien. En we zijn ook gewoon met 11 spelers geëindigd.''

 

Foto: Trainersduo Ferry Seton (links) en Rico Uytdebroek

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: