De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SVV (za) verrast vriend en vijand

SVV (za) verrast vriend en vijand

VOETBAL - Het eerste zaterdagelftal van SVV kwam op bezoek bij De Egelantier Boys uitermate verrassend uit de hoek. De hooggeklasseerde thuisploeg moest werkelijk alles uit de kast halen om telkens een achterstand goed te maken. Na een waar spektakelstuk floot de scheidsrechter af bij 4-4, en daarmee deed SVV zich echt te kort.

door Ton de Leede (foto Louise Melchers)

Door goalgetter Amir en Niels van Meeuwen stond SVV alras op een ongekende 0-2 tussenstand. Een terechte pingel voor de thuisploeg zorgde voor de 1-2 ruststand.

Verwacht werd dat SVV in de 2e helft wel eventjes weggeblazen zou worden door de nummer 4 in 4E. Niels van Meeuwen had daar zo zijn eigen gedachten over en tekende de 1-3 aan. Een tweede pingel voor de gastheren bracht de tussenscore op 3-3, net na de 2-3. De roodgroenen gaven geenszins op en namen weer het voortouw, Amir was goed voor de 3-4. De doelpuntenregen kreeg met de 4-4 een mooi einde.

,,Het was een geweldig gevecht,'' vond SVV-trainer Rico Uytdebroek (rechts op de foto), ,,die we zelfs hadden moeten winnen. Met een prima scheidsrechter hebben we ons eindelijk van de goede kant laten zien. En we zijn ook gewoon met 11 spelers geëindigd.''

 

Foto: Trainersduo Ferry Seton (links) en Rico Uytdebroek

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker