De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SVV(zo) haalt uit bij Wippolder: 2-6

SVV(zo) haalt uit bij Wippolder: 2-6

VOETBAL - De zondagvoetballers van SVV brachten een brede glimlach op het gezicht van hun trainer Toon Wolters (foto). Na een stroef debuut in de 2e klasse D, met een gelijkspel en een nederlaag, gingen de roodgroenen helemaal los op bezoek bij Wippolder en stapten ze met een 2-6 overwinning de bus binnen.

door Ton de Leede

Het was zo'n dag in Delft waarop alle goede dingen samen kwamen. Er werd geknokt, geluisterd, voorbereid en gescoord. ,,Complimenten voor de groep,'' glom Toon Wolters, ,,die deed wat je mag verwachten. Het was soms echt genieten.''

Over droomstarts gesproken, SVV stond na 6 minuten op 0-2. Dick Tijdeman en Giovanni Lunge leken een voorbeslissing aan te brengen. Klungelachtig verdedigen hielp Wippolder aan de 1-2. De snelle reactie was van Ilya Tiren die voor 1-3 zorgde. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een in SVV-ogen belachelijke pingel. Wippolder had lak aan alle commotie en bracht de ruststand op 2-3.

Met de door Toon Wolters aangebrachte puntjes op de i blies het gepromoveerde SVV de tegenstander van het veld. Patrick Fonseca kreeg de 2-4 op zijn naam, waarna voorbereidend werk van Said Zair een Delftenaar in eigen doel deed schuiven, 2-5. Jorden Scherpenzeel zorgde voor de kers op de taart, 2-6. Zo spelend kan SVV zeker een rol van betekenis in de 2e klasse D gaan spelen. Volgende week wacht het eveneens gepromoveerde Meeuwenplaat.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker