De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Nieuwe voorzitter Excelsior'20 stimuleert 'zelfreinigend vermogen'

Trainer Cayir twee jaar erbij

Trainer Cayir twee jaar erbij

VOETBAL - Op een drukbezocht en zeer geanimeerde nieuwjaarsreceptie bracht Ruud de Leede (tweede van rechts), de kersverse algemeen voorzitter van Excelsior'20, zijn wensenlijstje ten gehore.

De kreet 'zelfreinigend vermogen' staat de komende jaren centraal en dat wordt van alle leden verwacht. Van de jeugd tot de senioren en van de voetballers én de cricketers. Maar ook supporters en familieleden dienen het juiste gedrag te vertonen.

Henk van Deventer, scheidend voorzitter, werd tot erelid benoemd. Zijn opvolger sprak de feestelijk geklede Excelsior'20-familie in duidelijke bewoordingen toe. Met elkaar één vereniging vormen, trots zijn op elkaar en zelf een taak binnen de club oppakken. Met elkaar en voor elkaar. 

Net als het luide applaus voor de gehuldigden klonk ook een enthousiaste reactie op de mededeling dat voetbalhoofdtrainer Gökhan Cayir zijn aflopende contract met 2 jaar heeft verlengd.

Op de foto staan naast Ruud de Leede als tweede van links vader Toon de Leede, al 75 jaar lid van Excelsior '20, moeder De Leede, Ton de Leede (geheel links) en Rob de Leede (geheel rechts).

 

1 commentaar(en) op artikel "Trainer Cayir twee jaar erbij"

tja...Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend

Door: Arne van der Zande Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: