De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Van 4 tot 8 jaar

TSN Open dag voor kinderen

TSN Open dag voor kinderen

TENNIS - De TSN Jeugdcommissie houdt aanstaande zaterdag 17 maart van 13.00 uur tot 15.00 uur een Open Tenniskids Dag speciaal voor jonge kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. 

Het doel van deze dag is om jonge kinderen uit de regio op een speelse en vrijblijvende manier kennis te laten maken met de tennissport en de vereniging. Daarom is ieder kind van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur om eens een balletje te slaan en te kijken of hij of zij het leuk vindt. Deelname is gratis.

Deze activiteit vindt plaats onder leiding van de trainers van Rietkerken Training & Coaching op de buitenbanen van Tennispark Kethelhaghe aan de Zoomweg nummer 4 in Schiedam (naast sportpark Willem-Alexander). Wil je meer informatie over deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar tcjeugd@tsn-schiedam.nl of neem contact op met de clubtrainer Ron Rietkerken: ron@rietkerken-training.nl 

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over het sporten en bewegen in Schiedam goed volgen. Bij voorbaat onze dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: