De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij Ventura

Wedstrijden en clinic rolstoelhandbal

Wedstrijden en clinic rolstoelhandbal

HANDBAL - Bijna een jaar na de eerste demonstratiewedstrijden voor rolstoelhandbal houdt het gevormde rolstoelhandbalteam van Ventura nu de eerste wedstrijddag. Op aanstaande zaterdag 17 maart zal eerst een clinic gegeven worden voor iedereen die rolstoelhandbal zelf wil proberen. Aansluitend zullen zeven teams uit het hele land wedstrijden spelen.

Sinds dit seizoen wordt er voor het eerst een officiële competitie gespeeld en daar wil het team van Ventura graag deel van uitmaken. Nog niet alle wedstrijden op deze dag zijn officieel, maar zelf een wedstrijddag organiseren is een belangrijke stap naar een team dat volledig meedraait. "Ondanks wekelijkse spierpijn traint het team vastberaden en met veel plezier door. Dit plezier laten we ook andere mensen met en zonder beperking graag meemaken. Rolstoelhandbal is namelijk vooral een sport om te doen, niet alleen om naar te kijken", aldus coördinator Sicco den Hollander (derde van rechts op de foto). 

Het evenement vindt plaats op 17 maart 2018 van 11:45 tot 18:15 uur, in de sporthal op sportpark Willem-Alexander.

Foto: Rolstoelhandbalteam Ventura
 

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over het sporten en bewegen in Schiedam goed volgen. Bij voorbaat onze dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: