De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Sima blijft shirtsponsor van A- en B-ploeg

ZorgHavengroep sponsor Nexus

ZorgHavengroep sponsor Nexus

KORFBAL - Skv Nexus uit Schiedam heeft een nieuw sponsorcontract afgesloten met de ZorgHavengroep. De ZorgHavengroep neemt daarmee het hoofdsponsorschap over van Sima Sport, de sportzaak die de afgelopen 3 jaar als hoofdsponsor fungeerde voor de korfbalclub uit Schiedam.

Ron Oostlander (links) schudt onder toeziend oog van de selectie de hand van Nexus-voorzitter Jordy Majoor (rechts). Ron en Marieke Oostlander (midden), de initiatiefnemers en eigenaren van ZorgHavengroep, tekenden een sponsorcontract van 3 jaar. “We kennen Nexus als een kleine maar gezellige vereniging waar naast korfbal ook ruimte voor de ouderen is. Zij kunnen er bijvoorbeeld Jeu de Boules spelen, klaverjassen of tennissen. Ook biedt Nexus sinds kort trainingen aan voor kinderen met een beperking. Al deze zaken sluiten erg goed aan met het concept van onze woonzorgvoorzieningen waarin kleinschaligheid, respect, persoonlijke aandacht, veiligheid en geborgenheid hoog in het vaandel staan. Fantastisch dat wij hier op deze manier een steentje aan bij kunnen dragen”. 

Ivar Pondaag van de sponsorcommissie van Nexus is verheugd met de nieuwe hoofdsponsor: “Ron en Marieke kenden we al langer als een betrokken sponsor en we zijn erg blij dat zij zich nu als hoofdsponsor aan Nexus willen verbinden, ook worden ze shirtsponsor van de selectie”. Sima Sport blijft gelukkig ook sponsor zegt Pondaag, “Sima Sport wordt shirt-sponsor van onze A- en B-ploeg.” 
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: