De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Wannabees sluiten jubileum-editie af

10e Dreamrun finisht in Schiedam

10e Dreamrun finisht in Schiedam

SCHIEDAM - Door de Stichting Dream Run is bij de gemeente Schiedam een vergunning aangevraagd om dit jaar op zondag 2 juni te mogen finishen in Schiedam. Deze estafetteloop vindt dit jaar voor de tiende keer plaats.De run start in Duinkerken en men wil eindigen in Schiedam, met als eindpunt de scouting BHV Schiedam. 

In 1999 deden enkele personeelsleden van Diergaarde Blijdorp mee aan de Roparun onder de naam 'Diergaarde Blijlopers'. Sinds 2007 worden er eigen estafettelopen georganiseerd, elk jaar met een andere route en een ander thema. In 2018 liep de route van de Dream Run van De Kuip in Rotterdam naar Engeland waar verschillende voetbalstadions werden aangedaan en op Anfield (Liverpool) werd geëindigd. Er werd 11.195 euro overgemaakt voor SupportCasper en Baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker.

"We hebben eigenlijk voor een hele simpele reden gekozen voor de locatie Schiedam: omdat we in ons team mensen hebben die bij de scouting zitten. We zijn vaker te gast geweest bij de scouting omdat deze ons een warm hart toedraagt en mede het goede doel wil dienen. We waren deze keer op zoek naar een locatie waar we ons jubileum (10 jaar) konden afsluiten. De scouting biedt ons een mooie plaats om een klein feestje te bouwen als afsluiting en waar we na drie dagen onthaald kunnen worden door sponsors, familie en vrienden. Het feestje wordt luister bijgezet door de Wannabees, dus die staan wel garant voor een feestje", zegt een van de organisatoren, René Braber. 

2019 is de tiende editie, waarvoor het goede doel binnenkort wordt bekendgemaakt.

Vergunning is aangevraagd voor het organiseren van de Dreamrun op diverse locaties in Schiedam op 2 juni 2019 van 17.00 uur tot 20.00 uur. De Dreamrun 2019 is een non stop estafette vanaf Duinkerken tot Schiedam. De route in Schiedam loopt van de Rotterdamsedijk tot aan de scouting BHV Schiedam aan Burgemeester van der Lippad 3.

Vanaf 9 januari 2019 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: