De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Altijd al samen op de tandem gewild?

Altijd al samen op de tandem gewild?

SCHIEDAM - Bij Lets Ruilwinkel Schiedam aan de Noordvestsingel kun je niet alleen fietsen kopen en laten repareren, maar je kunt ook fietsen huren. Het assortiment huurfietsen is sinds gisteren uitgebreid met een tandem.

De fietsenmaker heeft deze tandem de afgelopen weken flink opgeknapt. Hij showde ons de tandem fietsend. Prima te doen alleen, maar met z'n tweeën gaat het sneller en is deze lange lat gebalanceerder. Het renoveren van de tandem duurde langer dan normaal nodig is om een fiets op te knappen, omdat voor dit model niet alle benodigde onderdelen snel voorhanden waren. De fiets was felgroen maar is overgespoten in een mooie antracietgrijze kleur waarop je met z'n tweeën graag gezien wil worden.

De tandem huren kost 15 euro per dag of 30 euro voor een weekend. Wil je een hele week met z'n tweeën op de fiets Schiedam e.o. verkennen, dan betaal je 75 euro. Een borg is verschuldigd van 100 euro. Huur van een gewone fiets kost 8 euro per dag, 16 euro per weekend en 40 euro per week. Borg 50 euro. 

Goed ook voor toeristen die Schiedam bezoeken, dat zij fietsen kunnen huren. Dan kun je een mooie toer maken langs alle molens bijvoorbeeld, inclusief de wat verder van de binnenstad gelegen Babbersmolen. 

Hier kun je ons eerdere artikel over Lets Ruilwinkel lezen.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer volgt.  Of volg ons via Twitter.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: