De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Met korting naar het Schrijfcafé

De kunst van het afkijken

De kunst van het afkijken

SCHIEDAM - Iedereen die graag schrijft of dit eens wil proberen kan op de derde woensdag van de maand tussen 10.15 - 12.15 uur terecht bij het Schrijfcafé in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Om deelname nog aantrekkelijker te maken, kun je vanaf heden voor deze bijeenkomsten een strippenkaart aanschaffen.

Tijdens de workshops krijg je verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. Je leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken”. Daarna ga je zelf aan de slag en deel je je verhaal met de andere deelnemers.

Vanaf heden kunnen deelnemers van het Schrijfcafé een strippenkaart aanschaffen bij de Bibliotheek in de Korenbeurs. Voor een strippenkaart van 5 bijeenkomsten betaalt je €42,50 i.p.v. €62,50. De strippenkaart is persoonsgebonden, één jaar geldig vanaf aanschaf en alleen te gebruiken in de Bibliotheek in de Korenbeurs. De strippenkaart wordt verkocht aan de servicebalie in de Korenbeurs. Bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn ook los te volgen voor €12,50 per bijeenkomst.

Het Schrijfcafé wordt georganiseerd door Carla Scheepe, schrijfdocent en eigenaar van Eigen Wijze Woorden en Liesbeth Mende, schrijfster en bekend van onder andere de romans 'Blauw''  en 'Afhaalmeisje'. Meer informatie en aanmelden kan via http://eigenwijzewoorden.nl/

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: