De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Marjolein Beumer van het Jenevermuseum: 'Dit smaakt naar meer!'

GinFever-festival groot succes

GinFever-festival groot succes

SCHIEDAM - De eerste editie van het GinFever-festival in Schiedam van afgelopen zaterdag was een groot succes. Het zusje van het populaire Jeneverfestival was met de komst van zo’n 500 jenever, gin- en cocktailliefhebbers een geslaagd zomerfeest.

De GinFever-gangers hebben zich onder meer te goed gedaan aan (non-) alcoholische cocktails, volgden workshops Gin en Jenever bij het Jenevermuseum en hebben gedanst bij DJ Diepenhuis en DJ Rochand Alan. Ook werd de Old Schiedam: Stokerstrots 2018 gelanceerd met de smaken van rode vruchten en cranberry én werd de dag feestelijk afgesloten met een spectaculaire fonteinshow.

Marjolein Beumer, directeur van het Jenevermuseum en organisator van GinFever is blij met hoe de dag verlopen is: “De regen en hagel ’s ochtends hebben de cocktailliefhebbers niet tegengehouden om naar het Jenevermuseum te komen. De 7 cocktailbars met van de Schiedamse distillateurs hebben non-stop heerlijke cocktails gemaakt. In totaal zijn er bij na 2.000 cocktails en jenevers geschonken! Het was erg gezellig met een hele warme sfeer. Dit smaakt naar meer!”

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: