De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Interactieve lezing in de Korenbeurs

Hoogbegaafdheid is een mooie eigenschap

Hoogbegaafdheid is een mooie eigenschap

SCHIEDAM - Dinsdagavond 13 februari wordt in de Bibliotheek in de Korenbeurs een interactieve lezing over hoogbegaafdheid gehouden. Gastspreker is Machiel Blok, expert op het gebied van (hoog)begaafde kinderen. Aanmelden is noodzakelijk.

Hoogbegaafdheid is een mooie eigenschap. Toch lopen (hoog)begaafde kinderen en hun ouders vaak tegen uitdagingen aan. Is uw kind hoogbegaafd of denkt u dat hij dat misschien is? Kom dan naar de workshop Hoogbegaafdheid. Machiel Blok beantwoordt uw vragen en vertelt over de kenmerken van hoogbegaafdheid, de voor- en nadelen en de rol van uw kind, uzelf, de pedagogisch medewerker, leerkracht of mensen om u heen.

De avond maakt onderdeel uit van de reeks thema-avonden Positief Opvoeden die KomKids, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Minters en de Bibliotheek Schiedam gezamenlijk organiseren.  Deelname aan de avond is gratis! U dient zich wel aan te melden via advieswinkel@komkids.nl.

De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam en gaat om 19.30 uur van start.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: