De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Info over oorsuizen in ziekenhuis

Info over oorsuizen in ziekenhuis

SCHIEDAM - Op woensdagavond 14 november en woensdagavond 28 november houdt Franciscus Gasthuis & Vlietland in samenwerking met Stichting Hoormij informatiebijeenkomsten over tinnitus oftewel oorsuizen.

Tijdens de bijeenkomst komen de oorzaken en behandelmethodes aan bod en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is. 

Programma 
Er zijn twee bijeenkomsten, één in Franciscus Vlietland (14 november) en één in Franciscus Gasthuis (28 november). Peter van der Ende, ervaringsdeskundige bij Stichting Hoormij, vertelt over het leren omgaan met deze aandoening. KNO-arts R. Bonnet van Franciscus Gasthuis & Vlietland vertelt tijdens deze bijeenkomst over de oorzaken en behandeling van tinnitus. Na afloop van de lezingen is er ruimte voor het stellen van vragen. De toegang is gratis. Wil je een bijeenkomst bijwonen? Graag aanmelden via www.franciscus.nl/oorsuizen. Aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst. Vol is vol. 

Over tinnitus
Tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd, is een aandoening waarbij je sis-, fluit-, brom- of pieptonen hoort in één of beide oren.

1 commentaar(en) op artikel "Info over oorsuizen in ziekenhuis"

Ik had al eens eerder in geschreven samen met een vriendin, alles was al vol en zou weer bericht krijgen wanneer het was. Helaas hebben wij niets meer gehoord. Mijn vriendin en ik hebben allebei last van tinitus

Door: Joke Vosbergen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: