De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

En daarmee ook de vrijwilligers die de maaltijden bezorgen

Maaltijdenservice weg uit wijken

Maaltijdenservice weg uit wijken

SCHIEDAM- Per 3 april stopt de Frankelandgroep met het leveren van warme maaltijden in de wijken. Hiermee verdwijnen ook de zo vertrouwde gezichten van de vrijwilligers die de maaltijden rondbrengen. De wetgeving over het vervoer van warme maaltijden verandert en de keuken van Harg-Spaland, waar de maaltijden bereid worden, wordt anders ingericht.

door Louise Melchers

Vanaf april kunnen wel maaltijden besteld worden bij een andere organisatie, nl. 'Thuisboodschap', verzorgd door het bedrijf Verscentrum Nederland. Deze organisatie bezorgt desgewenst twee keer per week gekoelde maaltijden, die thuis in de magnetron opgewarmd kunnen worden. De organisatie beschikt ook over een eigen bezorgdienst. De kosten voor de maaltijden bedragen 6 euro, exclusief een soepje of een toetje, zoals nu wel bij de maaltijden zit. Bij de 'Thuisboodschap' kunnen ook overige boodschappen besteld worden.

Op 16 maart is er vanaf 12.00 uur een informatiebijeenkomst in Brasserie de Floriade van Harg-Spaland, waarbij de nieuwe maaltijden geproefd kunnen worden. Aanmelden voor de nieuwe service gaat voor de huidige gebruikers van de maaltijden van Frankeland via een formulier, waarna een afspraak voor een intakegesprek gemaakt wordt door 'Thuisboodschap'.
Wat wel blijft bestaan is de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen in de Brasserie van Harg-Spaland. Meer informatie is te verkrijgen bij de Frankelandgroep.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over ouderenzorg in Schiedam goed volgen. Bij voorbaat onze dank.

1 commentaar(en) op artikel "Maaltijdenservice weg uit wijken"

Even terzijde: die gele letters zijn toch niet te lezen zo?!?...

Groetjes, Gerard

Door: Gerard Groenendijk Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: