De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pools feest in Schiedam Oost

Pools feest in Schiedam Oost

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft een vergunning verleend voor het organiseren van het jaarlijks Pools feest voor het goede doel in en rond het Huis van de Wijk Oost, Boerhaavelaan 79 te Schiedam op zondag 13 januari 2019 van 13.00 uur tot 19.30 uur.

In het wijkcentrum zijn diverse activiteiten waaronder diverse workshops, kinderactiviteiten, schminken, ballonnenverkoop en optredens van lokale artiesten. Op het plein achter het wijkcentrum staat een springkussen, 20-25 motoren van de motorclub Motohuzaria, 15-20 auto’s van de groep BMW bimer en een informatietent over de motor- en autoclub. Tevens staat er een tent met eten en drinken. De afsluiting is van 19.00 uur tot 19.30 uur, er wordt dan op het plein muziek gedraaid

Vanaf 5 december 2018 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit (29 november 2018), ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker