De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Om polio de wereld uit te helpen

Rotary Schiedam verkoopt tulpenbollen

Rotary Schiedam verkoopt tulpenbollen

SCHIEDAM - Ook dit jaar organiseert Rotary Nederland de tulpenbollen actie voor het goede doel: Polio de wereld uit te helpen. Net als vorig jaar doet Rotaryclub Schiedam de Veste mee en zetten de leden zich ook lokaal in voor 'End Polio Now' met de tulpenactie.

De actie omvat het verkopen van doosjes tulpenbollen. Deze worden aangeboden per luxe verpakking van 25 stuks en kosten € 15,-. Het doel is dat een belangrijk deel van de opbrengst ten goede komt aan het uit de wereld bannen van de ziekte Polio.

Rotary Nederland werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation, de grootste particuliere goede doelen stichting ter wereld. De Bill & Melinda Gates Foundation verdrievoudigt elke euro die Rotary bijdraagt aan de bestrijding van polio. De actie loopt al een aantal jaren met positief resultaat. Op slecht enkele tientallen gevallen na is nu Polio de wereld uit.

In 2017 hebben de Nederlandse Rotaryclubs maar liefst 12.665 doosjes tulpenbollen verkocht. Van elk doosje á 15 euro ging € 9,40 naar het goede doel. Dankzij de ‘verdriedubbelaar‘ van de Bill & Melinda Gates Foundation leverde elk doosje € 28,20 op voor de strijd tegen polio.

Informatie over het bestellen van de doosjes tulpenbollen via rcschiedamdeveste@gmail.com 
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker